Şbt

Okulumuz ve Velilerimiz arasındaki bağın güçlenmesi ve okul öğrenci durumlarını bir üst seviyeye taşıyarak öğrencilerimizin okul - aile bağını artırmak amacıyla yaptığımız veli ziyaretlerimizde bu hafta 9. Sınıf öğrenci velimiz Adem Akyol 'u ziyaret ettik. Okul ziyaretimizde bizlere katılan Ermenek Kaymakamı Sn Hacı Osman HÖKELEKLİ, Ermenek ilçe milli eğitim müdürü Sn Hasan ACİKGOZ , Okul idaremiz ve ogretmenlerimize  ayrıca teşekkür ederiz.

Şbt

Ermenek Orman İşletme Müdürlüğü tarafından fidan etkinliği kapsamında okuluza verilen 70 adet fidan için teşekkür ederiz. Bizlere bu konuda yardımcı olan Orman İşletme Şefi Elif KIRIT ve Orman Muhafaza Memuru Serap ALKAN 'a ayrıca teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik düzenlenen  kariyer günleri kapsamında ziyaret eden ODTÜ Araştırma Görevlisi Sn İbrahim TARAKÇI  mesleki bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşıp, öğrencilerimizden gelen soruları cevapladı. Kendilerine öğrencilerimize verdikleri bilgiler ve ziyaretlerinden ötürü  okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Etwinning Projesi

"Don't Throw Turn it into Art" (Atmayın sanata dönüştürün) isimli eTwinning projesine 7 öğrencimizle katıldık.

Ülkemizden 9 okulun; Yunanistan, Romanya ve Polonya'dan birer okulun katıldığı "Don't Throw Turn it into Art" isimli eTwinning projesi kapsamında öğrencilerimiz artık malzemelerden sanatsal çalışmalar yapacak ve proje sonunda mayıs ayında sergi düzenleyeceklerdir. Proje sürecinde öğretmenimiz ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ara

İlçemizde okullar arası düzenlenen masa tenisi turnuvasında okulumuz kizlar takımı ilçe 1. si, Erkekler takımı ilçe 3. 'sü olmuşlardır. Okul takımlarımızi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.