Ock

Okulumuzun yapımını sağlayan Ermenekli iş adamı Sayın Hasan Kalan  öğrencilerimize yönelik düzenlenen kariyer günleri kapsamında okulumuzu  ziyaret ederek  mesleki bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşıp, öğrencilerimizden gelen soruları cevapladı. Kendilerine öğrencilerimize verdikleri bilgiler ve ziyaretlerinden ötürü okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda bugün öğle arasında öğrencilerimize yönelik yemek etkinliği düzenlenmiştir. Etkinliğe katılan Tüm Öğretmen ve Öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca bu etkinliği bizlere en iyi şekilde sunmak için çaba gösteren okul personellerimize de ayrıca teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik düzenlenen kariyer günleri kapsamında ziyaret eden Ermenek Cumhuriyet Başsavcısı İsmail DOĞAN mesleki bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşıp, öğrencilerimizden gelen soruları cevapladı. Kendilerine öğrencilerimize verdikleri bilgiler ve ziyaretlerinden ötürü okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Ara

Vücudumuzda doğal bir denge hâli mevcuttur. Bu doğal denge hâlinin korunması

sağlıklı olmak anlamına gelir. Vücudun çeşitli sistem ve yapıları sağlığı korumak,

dolayısıyla denge hâlini sürdürmek üzere sağlığı olumsuz etkileyen faktörlere

karşı koymaya çalışır. Bu sistem ve yapıların yanı sıra insanın kendisinin de bilinçli

bir gayret göstermesi gerekir.

Bu sayfalarda okuyacağınız bir düzine başlıkta, sağlığımızı korumamıza ve

vücudumuza sağlıklı.

Ara

Okul pansiyonumuzda yatılı oan öğrencilerimize yönelik sinema gecesi düzenlenmiştir. Etkinlik öğrenciler tarafından cok beğenilmiştir. Etkinliğe katılan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda sınıflar arası yapılan futbol turnuvası şampiyonu olan 12-B sınıfı ve öğretmenlerimize mek etkinliği organizasyonu yapılmıştır. Etkinliğe katılan tüm öğretmen ve öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ederiz

Kas

Bir kandil misali kеndini tükеtеrеk еtrafına ışık saçan tüm еğitimcilеrimizin Öğrеtmеnlеr Günü kutlu olsun.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu ve Kurtuluş Savaşı'mızın lideri Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete irtihalinin 84'üncü yılında, milletçe sonsuz saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz.

Engin ileri görüşlülüğü, dünya gerçeklerini iyi bilmesi, insani değerlere verdiği önem, düşüncelerindeki evrensel boyut Atatürk'ü hiç şüphesiz insanlığın tarih boyunca yetiştirdiği dünyanın en önemli liderlerinden biri yapmıştır.

Bizler biliyoruz ki 10 Kasım, sadece Mustafa Kemal Atatürk'ü anma günü değil, onun en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti'ni geliştirip büyüterek geleceğe taşıma azmimizi tazelediğimiz gündür.

Bağımsızlık uğrunda karşısına çıkan tüm güçlükleri aşarak milletine bağımsızlığını armağan eden,  yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla dünya milletlerine örnek olan Atatürk'ün bize sunduğu değerleri korumak ve bizden sonraki kuşaklara aktarmak için tüm gücümüzle çalışmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, hayatı boyunca sürdürdüğü bağımsızlık ve uygarlık mücadelesinde gücünü Türk Milleti'ne olan inanç ve güveninden alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 84. yıl dönümünde bir kez daha şükran, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Ruhu şâd olsun!

Bu güzel ülkeyi kuran ve bu güzel günü bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun.

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik düzenlenen kariyer günleri kapsamında ziyaret eden Dr. Yalçın GÜNEY  mesleki bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşıp, öğrencilerimizden gelen soruları cevapladı. Kendilerine öğrencilerimize verdikleri bilgiler ve ziyaretlerinden ötürü okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Sayın Velilerimiz,

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 23 Ekim 2022 Pazar günü okulumuz konferans salonunda saat 13.30 'da yapılacaktır. Siz değerli velilerimizin toplantıya  katılımlarınızı önemle rica ederiz.

BAĞIMLILIK NEDİR?

Bağımlılık kişinin kullandığı

bir nesne veya yaptığı bir

eylem üzerinde kontrolünü

kaybetmesi ve onsuz

bir yaşam sürememeye

başlamasıdır. Yani kullanım

ve davranışta irade ortadan

kalkar ve kişi istese de

istemese de bağımlı kullanımı

veya davranışı sürdürür.

Bunun yanında bu kullanım

ve davranış hayatının ciddi

bir bölümünü kaplar, kişi

yapmak zorunda olduğu

işler ve ilişkiler dışında bütün

vaktini ve fiziksel enerjisini

büyük oranda bağımlı olduğu

maddeye veya eyleme yatırır.

Günümüzde sıklıkla görülen

bağımlılıklardan biri de

teknoloji bağımlılığıdır.

12. Sınıf Öğrencilermize özel hafta sonu piknik organizasyonu düzenlenmiştir. Öğrencilerimize çalışmalarının arasında güzel bir moral günü etkinliği yapılmıştır. Başarılarının devamını dileriz. Etkinliğe katkısı olan tüm İdare ve Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.