Okul pansiyonumuz Ekim ayı yemek listesi aşağıdaki şekildedir.

Ağu

Bizlere bağımsızlığımızı armağan eden ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları şehitlerimizi saygı ile anıyor, tüm Ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutluyoruz

Tem

9.SINIF VELİLERİMİZE DUYURULUR. Okulumuza kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin pansiyon için gerekli evrakları aşağıda linktedir.

Tem

Vatanımız için şehit olmuş 249 ve gazilerimize Milletçe ağlıyoruz. Şehitler Ölmez vatan bölünmez.

* Hain 15 Temmuz darbe girişiminde ölen tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dileriz.Kahraman Türk Milletinin 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü kutlu olsun.

Tem

2022-2023 EGİTİM ÖĞRETİM YİLİNDA SİZ DEGERLİ ÖĞRENCİLERİMİZİ VE VELİLERİMİZİ OKULUMUZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ. SİZLERİ OKULUMUZA BEKLİYORUZ

Tem

Mübarek Kurban Bayramı'nın, insanlığa barış, sevgi, kardeşlik, huzur, güven, birlik ve beraberlik getirmesini temenni ediyoruz. Tüm İslam aleminin Mübarek Kurban Bayramı'nı içtenlikle kutluyoruz.

Hayırlı Bayramlar.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Bugüne kadar çalıştınız, elinizden gelen çabayı gösterdiniz, çalışma ve gayretlerinizin karşılığını inşallah alacaksınız. Geleceğimizi emanet edeceğimiz siz değerli öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandığı TYT ve  AYT  sınavlarınızda başarılı olacağınıza yürekten inanıyor, güveniyoruz.

Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, çocuklarımıza desteklerini esirgemeyen, öğretmen, velilerimize ve sınavın sorunsuz bir şekilde huzur içerisinde tamamlanması için destek verecek olan herkese teşekkür ederiz.

Ermenek Uysal-Hasan Kalan Fen Lisesi

Haz

Sarıveliler İlçemizde bulunan Göktepe Yatılı Bölge Ortaokulu Öğrencilerimiz okulumuzu ziyaret ederek okulumuz hakkında bilgi almışlardır. Öğrencilerimize ve Öğretmenlerimize Sarıveliler ilçesinden gelerek okulumuza yaptıkları ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Haz

Sarıveliler İlçemizde bulunan 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencilerimiz okulumuzu ziyaret ederek okulumuz hakkında bilgi almışlardır. Öğrencilerimize ve Öğretmenlerimize Sarıveliler ilçesinden gelerek okulumuza yaptıkları ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri Etkinliği kapsamında okulumuza gelen Tarsus Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Tuğçe SÖNMEZ' e okulumuz , öğrencilerimiz ve ilçemiz adına teşekkür ederiz. Dr . Tuğçe SÖNMEZ Üniversite ve Bilim Söyleşileri konularında öğrencilerimizin sorularıni yanitlayarak açıklık getirdi.

May

Ermenek Merkezde bulunan Ermenek İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerimiz okulumuzu ziyaret ederek okulumuz hakkında bilgi almışlardır. Öğrencilerimize ve Öğretmenlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik düzenlenen kariyer günleri kapsamında ziyaret eden Adli Yargı Adalet Komisyonu başkanı Burak DİNÇ  mesleki bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşıp, öğrencilerimizden gelen soruları cevapladı. Kendilerine öğrencilerimize verdikleri bilgiler ve ziyaretlerinden ötürü okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

May

Ermenek Merkezde bulunan İncikzade Mustafa ve Emine Keleş Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencilerimiz okulumuzu ziyaret ederek okulumuz hakkında bilgi almışlardır. Öğrencilerimize ve Öğretmenlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

İlçemizde Okullar arasında düzenlenen futbol turnuvasında okulumuz öğrencileri büyük bir gayret ve başarı göstererek şampiyon oldular.  Şampiyonluğumuzda emeği geçen bütün öğrenci, öğretmen ve idarecilerimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz. Ayrıca Final Maçımıza katılan Ermenek İlçe Okul Müdürlerimize  ve Ermenek İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Hasan AÇIKGÖZ' e katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.