Ermenek Merkezde bulunan Şehit Danış Tunalıgil Ortaokulu Öğrencilerimiz okulumuzu ziyaret ederek okulumuz hakkında bilgi almışlardır. Öğrencilerimize ve Öğretmenlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik düzenlenen kariyer günleri kapsamında ziyaret eden Prof. Dr. Talip KIRINDI mesleki bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşıp, öğrencilerimizden gelen soruları cevapladı. Kendilerine öğrencilerimize verdikleri bilgiler ve ziyaretlerinden ötürü okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında 9. sınıfa başlayan öğrencilerimize yönelik oryantasyon etkinliği yapılmıştır. Etkinlikte yer alan tüm öğretmen ,öğrenci ve okul idaremize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik düzenlenen kariyer günleri kapsamında  ziyaret eden 2020 yılı mezun öğrencilerimiz  bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşıp, öğrencilerimizden gelen soruları cevapladı. Kendilerine öğrencilerimize verdikleri bilgiler ve ziyaretlerinden ötürü okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik düzenlenen kariyer günleri kapsamında  ziyaret eden 2023 yılı mezun öğrencilerimiz  bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşıp, öğrencilerimizden gelen soruları cevapladı. Kendilerine öğrencilerimize verdikleri bilgiler ve ziyaretlerinden ötürü okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik düzenlenen kariyer günleri kapsamında ziyaret eden Prof. Dr. Yahya BAŞKAN mesleki bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşıp, öğrencilerimizden gelen soruları cevapladı. Kendilerine öğrencilerimize verdikleri bilgiler ve ziyaretlerinden ötürü okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Sevgili Öğrenciler, Sayın Velilerimiz ve Değerli Öğretmenlerimiz,

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılımız Hepimize Hayırlı Uğurlu Olsun inşaallah. Yeni Egitim yılımızda başarılar hep sizlerle olsun inşallah.

Ermenek Uysal Hasan Kalan Fen Lisesi Ailesi

Eyl

Okul pansiyonumuz Eylül 2023 yemek listesi aşağıdaki gibidir. önemle duyurulur.

Ağu

Okul pansiyonunda MEB yönetmeliği kararlarina uygun olarak kalmaya hak kazanan öğrenci listesi aşağıdaki gibidir. Önemle duyurulur

Ağu

Bizlere bağımsızlığımızı armağan eden ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları şehitlerimizi saygı ile anıyor, tüm Ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutluyoruz

Sayın Velilerimiz,

Yeni kayıt olan 9. Sınıf öğrencilerimiz için yurt başvuruları sistemi açılmıştır. Yurtta kalmak isteyen öğrencilerimiz aşağıdaki link üzerinden sistemden başvurusunu yapması gerekmektedir.

Ağu

Sevgili Öğrencilerimiz 2023 YKS Sonuçları Açıklanmıştır.

9.SINIF VELİLERİMİZE DUYURULUR.

Okulumuza kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin pansiyon için gerekli evrakları aşağıda linktedir.

Tem

2023 YKS Sonuçları Açıklandı. Okulumuz öğrencileri bizlere yasattiklari başarı tablosuyla göğsümüzü kabarttı. Öğrencilerimize gösterdikleri başarı ve gurur tablosu için çok teşekkür ederiz. Ayrıca bu başarıyı taçlandıran okul öğretmenlerimiz, idaremiz ve öğrenci ailelerine gösterdikleri ilgi ve alaka için çok teşekkür ederiz.

Ermenek Uysal Hasan Kalan Fen Lisesi Ailesi

Tem

Sevgili Öğrencilerimiz 2023 YKS sonuçları açıklanmıştır.

Sonuçları öğrenmek için asagodak linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.