2024 NİSAN AYI OKUL PANSİYONUMUZ YEMEK MENÜSÜ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

Okul pansiyonumuz Mart 2024 yemek listesi aşağıdaki gibidir.

Sevgili öğrenciler

Okulumuz 2024 2. dönem 1. yazılı sınav takvimi aşağıdaki şekildedir.  lütfen hazırlıklarınızı bu tarihlere göre yapmanız önemli rica olunur

Sevgili Öğrencilerimiz,

Okul Pansiyonumuz Ocak 2024 Yemek Menüsü aşağıdaki gibidir.

Sevgili öğrenciler,

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 2. Değerlendirme takvimi bakanlığımızca paylaşılan takvime göre ayarlanmıştır, aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Lütfen hazırlıklarınızı bu takvime göre yapmanız önemle duyurulur.

Okul Pansiyonumuz Aralık 2023 Yemek Menüsü aşağıdaki gibidir.

Sevgili öğrenciler,

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 1. Değerlendirme takvimi bakanlığımızca paylaşılan takvime göre ayarlanmıştır, aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Lütfen hazırlıklarınızı bu takvime göre yapmanız önemle duyurulur.

Sevgili Öğrenciler , Ekim 2023 yılı okul pansiyonumuz yemek menüsü aşağıdaki gibidir. Bilgilerinize

Okul pansiyonumuz Haziran ayı yemek listesi aşağıdaki gibidir.

Sevgili Öğrenciler ,

2. Dönem 2. sınav takvimi aşağıdaki linkte belirtilmiştir. Lütfen hazırlıklarınızı bu tarihlere göre yapmanız önemle rica olunur. Bilgilerinize

Sevgilli Öğrencilerimiz,

2.Dönem 2. Değerlendirme tarihlerimiz aşağıdaki tablodaki gibidir. Lütfen hazırlıklarınızı bu tarihlere göre yapmanız önemle rica olunur.

Bilgilerinize

Okul pansiyonumuz Mayıs ayı yemek listesi aşağıdaki gibidir.

Sevgili Öğrenciler ,

1. Dönem 2. sınav takvimi aşağıdaki linkte belirtilmiştir. Lütfen hazırlıklarınızı bu tarihlere göre yapmanız önemle rica olunur. Bilgilerinize

Okulumuz Pansiyonu Kasım Ayı Yemek Listesi Aşağıdaki gibidir.

Sevgili Öğrencilerimiz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 1. Değerlendirme Takvimi yayınlanmıştır. hazırlıklarınızı bu tarihlere göre yapmanız önemle rica olunur.