T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KARAMAN / ERMENEK - Ermenek Uysal-Hasan Kalan Fen Lisesi

İYİ TATİLLER

Sevgili Öğrencilerimiz,

Aileleriniz ve öğretmenlerimizle milletimizin ortak paydası sizlersiniz.  Çocukluk ve gençlik yıllarınızdaki mutluluğunuz, bugünün ve yarının başarılı bireyleri olarak hayat sürmeniz için el birliğiyle çabalıyoruz. İçinizdeki insani ve vicdani değerlerinizi muhafaza ederek özgüveninizle problem çözen, üretken düşünen, yeniliğe açık, kabiliyetlerinize göre bilim ve teknolojide yetkin kişiler olarak yetiştirilmeniz için üstün çabalar sarf ediyoruz. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı yaz tatilinde teknolojinin esaretine kapılmadan eğlenmenizi, dinlenmenizi ve vazgeçilmez alışkanlığınız olması gereken kitaplarla dostluğunuzu daha çok arttırmanızı önemle tavsiye ediyor, sizlere iyi tailler diliyoruz.

 

Kıymetli Öğretmenlerimiz,

En büyük çabamız bugünü ve yarınımızı oluşturacak, gölgemizde yetiştirdiğimiz evlatlarımıza, gençlerimize, tüm insanlığı kuşatabilecek değerleri kazandırabilmektir. Eğitim, kültür ve sosyal alanlardaki gelişmişlikle, vicdani değer yargılarını bütünleştirerek hedeflerimize ulaşabiliriz. Bu anlayış ve karalılıkla; geleceğe güven, meslekte özveri ve saygı ilkeleri ile birbirine kenetlenmiş bir ekip olarak, beynini, gönlünü, yüreğini ve yıllarını eğitime adamış öğretmenlerimizin kendilerine düşen büyük sorumluluğun bilincinde olduklarını biliyoruz. Öğrencilerimizin yetişmesinde büyük çabalar gösteren değerli öğretmenlerimizi göstermiş oldukları sabır, emek, samimiyet ve fedakârlıkları için tebrik eder,  her birinize ayrı ayrı teşekkür ederiz.

 

Değerli Velilerimiz,

Ortak geleceğimiz olan; yuvalarınızın sevgi ortamında büyüyen, renk bulan, hayata dair ilk alışkanlıklar kazanan en kıymetlileriniz "çocuklarınız için" öğretmenlerimizle birlikte çalışıyoruz. El birliği ile gerçekleşen bu ortak çalışmaların, çocuklarımızda hayat bulduğunu unutmayınız. Öğrencilerimizin karneleri, sınavlarının rakamsal karşılığını ifade eder. Fakat onların hayata dair kazandıkları davranışlar bu önemli iş birliğinin neticesidir. Çocuklarımızın karneleri ötesinde mutlulukları, alışkanlıkları ve hayata bakış açılarındaki payımız daha mühimdir.

Bu doğrultuda bu yıl süren eğitim hayatının ardından, öğrencilerimizin karnelerindeki değerlendirmeler ne olursa olsun genellemeye dönüştürmeden, öğrencilerimizin hayatına en güzel etki sunacak şekilde destek sağlayacağınızı umut ederek iyi tatiller diliyoruz.

Ermenek Uysal Hasan Kalan Fen Lisesi Ailesi

16-06-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.06.2023 - Güncelleme: 16.06.2023 19:15 - Görüntülenme: 244
  Beğen | 156  kişi beğendi